Sponsors 2024

Initiatiefnemers

Sponsors 2024

Communicatiepartner:

 

Sponsoring Ondernemersprijs Oost-Groningen
Op 8 februari 2024 wordt voor de zevende keer de Ondernemersprijs Oost-Groningen uitgereikt aan de meest onderscheidende Oost-Groninger ondernemer. De prijs is een initiatief van Ondernemerskring Oost-Groningen en wordt mede ondersteund en mede georganiseerd door de gemeente Oldambt.

De initiatiefnemers alleen zijn niet in staat om de prijsuitreiking in 2024 te laten slagen. Hiervoor is hulp nodig. Sponsoren zijn voor deze bijzondere gebeurtenis van groot belang. Bovenstaande ondernemingen uit de regio tonen hun betrokkenheid bij de regio en dragen hun steentje bij. Zo stellen zij de organisatie in staat om van de prijsuitreiking tot een succes te maken.

Sponsorpakket
Om de prijs geen commercieel karakter te laten krijgen is het maximum aantal sponsoren vastgesteld op twaalf. Om dezelfde reden is ook gekozen voor een vast sponsorbedrag van 550 Euro. Op deze manier wordt geen onderscheid gemaakt tussen de sponsoren.

Ondernemersprijs Oost-Groningen biedt haar sponsoren:

  • Prominente vermelding op de officiële uitnodiging
  • Vermelding aanwezig in alle uitingen
  • Aanklikbare naam op de website van de prijs
  • Vermelding tijdens de prijsuitreiking

Contact
Wilt u uw bedrijf als sponsor aanmelden? Neem dan contact op met het secretariaat via info@ondernemersprijsoostgroningen.nl

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met de organisatoren via
06-46022918 (Marten Aapkes).